Tel: +31 (0)6 11 01 39 39 | E-mail: info@paservice.nl

BBS is wereld’s bekendste merk op het gebied van lichtmetalen velgen. Scherpe controles garanderen de kwaliteit van BBS velgen, beginnend bij hittebehandeling tot en met de oppervlakte coating. Elke velg ondergaat een kunstmatig verouderingsproces, dit is cruciaal voor de sterkte van het aluminium.

Natuurlijk levert en monteert PA Service ook BBS velgen!

CH-R II

Lange, dunne spaken om een klein centrum geven het CH-R design een tijdloze en dynamische uitstraling. Het uit 2 componenten bestaande CH-R II design combineert de uitstraling van de bestseller met de laatste technologie op autosportgebied optimaal.

Beschikbare maten:
20”, 21”

Beschikbare uitvoeringen:

Bestel en/of meer info, neem contact op ▶

CS

De CS is een uniek hoogtepunt in de BBS collectie. Een uiterst fijn gedetailleerd spaak arrangement op twee niveaus creëren een extra diepte dimensie. De velg laat aanshouwers continu verbazen en heeft alles in zich om een klassieker te worden!

Beschikbare maten:
17”, 18”, 19”

Beschikbare uitvoeringen:

Bestel en/of meer info, neem contact op ▶

Uiteraard is ons BBS assortiment zeer uitgebreid en wij nodigen u dan ook graag uit om contact op te nemen voor een passende bbs velg. U kunt ook op onze website verder zoeken naar een passend model.

assortiment

WIST U DAT...

Alle BBS velgen een röntgen controle ondergaan om er zeker van te zijn dat er geen luchtbellen of oppervlakte onregelmatig- heden tijdens het vormproces zijn ontstaan. Eerder mogen de velgen de fabriek niet verlaten.