Tel: +31 (0)6 11 01 39 39 | E-mail: info@paservice.nl

Welkom bij PA Service

PA Service is een Nederlandse onderneming met ruime ervaring in de automotive. Ooit uit hobby ontstaan en meer dan 13 jaar later uitgegroeid tot een full service onderneming. Afgelopen decennium is gebleken dat PA Service een volwaardige partner is in de zakelijke dienstverlening. Zowel particulieren als bedrijven waarderen onze inzet, geduld en efficiëntie.

Om onze kwaliteit te waarborgen bevinden onze inkoopkanalen zich binnen én buiten Europa. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig geselecteerd en actueel weergegeven in onze velgenconfigurator, welke gekoppeld is aan ons voorraadsysteem. 

Wij bieden u ruime keuze in kwaliteitsvelgen welke voor u gemonteerd kunnen worden met de bekendere bandenmerken in onze montagestraat. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling te laten verzenden naar iedere gewenste locatie binnen  de Benelux.

PA Service staat voor Personal Assistant Service. Bij ons staat u als klant centraal en bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Of het nu gaat om maatwerk velgen voor uw Tesla S, een nieuw N-gecodeerd winterset voor uw Porsche of een 22 inch voor uw Range Rover, PA Service staat garant voor hoogwaardige expertise.

Indien u meer informatie wenst,staan wij u graag telefonisch te woord of beantwoorden uw vragen per email.

Graag tot ziens bij PA Service!